Winkelen met een creditcard

Tegenwoordig kun je aankopen allemaal betalen met een creditcard. Dit kan zowel in de winkel maar ook voor online aankopen. Veel mensen nemen tegenwoordig ook een creditcard, omdat het makkelijker en veiliger is. Zij willen namelijk niet met teveel contant geld rondlopen. Wil je dus in het buitenland winkelen? Dan kun je eenvoudig een creditcard aanschaffen. Creditcard worden namelijk wereldwijd geaccepteerd. Op 123creditcardvergelijk.nl kun je gemakkelijk verschillende creditcards met elkaar vergelijken. Ook de websites van banken zijn allemaal voorzien om alles online in te vullen en door te sturen. Je vult je persoonlijke gegevens in en ook je inkomsten. Voor een creditcard is dat nodig omdat je op krediet koopt en de banken zeker ervan willen zijn dat je ze terug kunt betalen.

Een creditcard

Het voordeel van een creditcard is dat je het namelijk over de hele wereld kunt gebruiken. Zelfs als je op vakantie bent kun je winkelen of pinnen met een creditcard. Met een gewone pinpas is dit natuurlijk niet mogelijk. Een ander voordeel is dat ook je aankopen met een creditcard zijn verzekerd. Heb je een leuke jurk gekocht of een nieuwe overhemd? Bij verlies of beschadiging aan je kledingstukken zijn deze dus verzekerd. Je hebt landen en plekken waar een debetkaart niet geaccepteerd zal worden. Het is dus lastig als je op een plek bent en je niet kunt betalen. Het hebben van een creditcard kan dan enorm handig zijn. Dan weet je zeker dat je altijd gewoon kan betalen met je kaart.

Een creditcard heeft trouwens ook een bestedingslimiet. Zo een limiet is heel handig en je weet dus hoeveel je maximaal met je kaart kunt uitgeven. Belangrijk is om deze limiet niet te overschrijden, anders moet je het zelf terugbetalen. Een creditcard is wereldwijd te gebruiken. Dus ben je op reis voor zaken of plezier dan neem je de creditcard mee. Cash geld is helemaal niet meer zo veilig meer en soms ook onhandig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *