Creëer prachtig lang haar met extensions in diverse kleuren

Creëer prachtig lang haar met extensions in diverse kleuren

Met haar extensions creëer je in een handomdraai lang haar. Bovendien kun je ze nog heel eenvoudig zelf aanbrengen ook. Het is dan ook niet voor niets dat de producten van OxY Extensions zeer populair zijn.  Ze zijn van zeer hoge kwaliteit en worden tegen een mooie prijs aangeboden. Bezoek de website, en ontdek de vele mogelijkheden van haarextensions.

Haarextensions die perfect bij je passen

Mooi haar is ontzettend belangrijk, want je creërt er  je eigen uitstraling mee. En zeg nu zelf: welke modieuze dame droomt er niet van mooi en glanzend haar? Haarverlenging is de perfecte manier om dit voor elkaar te krijgen.

De kans is groot dat je in het uitgebreide assortiment van OxY Extensions het haarproduct vindt dat perfect bij je past. Je hebt de keuze uit diverse kleuren haarextensions, van stijlvol zwart tot zonnig ultra licht blond. Zo staan blonde highlights erg mooi in bruin haar.

Kies in de zomer bijvoorbeeld voor de lichtblonde Clip In Extensions Deluxe. Deze 50 centimeter lange haarextensions zijn stoer en speels tegelijkertijd. Bovendien straal je met een lichtblonde coupe licht en warmte uit.  Daarmee val je tijdens een zomerdag zeker op!

Standard line en premium line

Voor mooi lang haar ben je bij OxY Extensions helemaal op de juiste plek. Je kunt er terecht voor zowel een standard line als een premium line. Beide zorgen voor ‘perfect hair’, alleen de laatste optie is iets uitgebreider.

Zo bestaan de Clip in Extensions 50 centimeter van 220 g uit meerdere kleuren die je haar extra volume en sterkte geven. Het zijn extra lange haarstukken in de kleuren zwart, bruin en blond.

Bovendien is elke set ‘double drawn’, wat betekent dat de dubbel geweven haren van punt tot aanzet even lang zijn.  Bezoek de website voor meer informatie over de standard line en premium line.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *