Antony morato schoenen & meer

Ook heren komen er aan hun trekken op Forza.nl. er zijn verschillende kleding merken die zich uitsluitend richten op hen. Een van die merken is Antony Morato. Dit merk heeft een uitgebreid assortiment aan kleding stukken. Van t-shirts, tot jeansbroeken en  jackets.

T-shirts en polo shirts

Voor de heren zijn er truitjes in verschillende modellen. Je hebt de normale t-shirts, maar ook polo shirts. Ook kun je kiezen uit verschillende modellen. Er zijn shirts met het Antony Morato logo erop, maar ook shirts in effen kleuren. De shirts komen in verschillende kleuren en maten.

Sweatshirts en winterjassen

Is het een koude of regenachtige dag? Dan kun je kiezen uit een collectie van sweatshirts. Deze houden je lekker warm met hun lange mouwen. Sommige sweatshirts beschikken ook over een capuchon.  Ook kun je er jackets vinden met een capuchon. Voor in de winter heeft Antony Morato ook winterjassen in hun collectie.

Overhemden

Moet je naar een formeel event of heb je een nette hemd nodig? Ook overhemden kun je er vinden. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren.

Schoeisel

Verder heeft Antony Morato ook stoere schoenen voor de heren. De schoenen komen in verschillende modellen en kleuren. Alle modellen beschikken over veters aan de voorkant van de schoenen. Ze zijn gemaakt van kwaliteit en zitten comfortabel aan je voeten. Zo kun je er dus een hele eind mee wandelen of fietsen.

Ben je dus opzoek naar kledingstukken voor jezelf of voor iemand anders? Bekijk dan op Forza.nl de pagina de Antony Moralo voor hun uitgebreid assortiment.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *